fbpx

Учора стартували січневий потік курсу «Переговори 1.0 офлайн»

Було жваво. Активно розбиралися зі стратегіями та тактикою переговорів. Подивилися, що можна ефективно використовувати в Україні з інструментів, розроблених у переговорному проєкті Гарвардского університету.

>>> “Учора стартували січневий потік курсу «Переговори 1.0 офлайн»”

Мовчазний диверсант: як погана комунікація руйнує стосунки та бізнес

У царині катастрофічних перших побачень розгортається стандартне кліше: одна людина домінує в розмові, не виявляючи жодного інтересу до іншої. На жаль, багато довготривалих стосунків зазнають тієї ж долі, потрапляючи в пастку егоцентричного діалогу.

>>> “Мовчазний диверсант: як погана комунікація руйнує стосунки та бізнес”

Маніпуляції в переговорах: як розпізнати та протидіяти

Переговори – це складний танець комунікації та переконання, де сторони прагнуть досягти взаємовигідних домовленостей. Однак під вербальною поверхнею лежить тіньове мистецтво маніпуляції. Давайте розглянемо які бувають тактики та стратегії, які використовують учасники переговорів для маніпулятивного досягнення фінального результату.

>>> “Маніпуляції в переговорах: як розпізнати та протидіяти”

Старт вересневого потоку курсу «Переговори 1.0»

Хоча ніч з 9 на 10 вересня видалася неспокійною (російські агресори запустили по Київщині 33 «шахеди»), але дякуючи ППО та ЗСУ ми у неділю в 10.00 стартували курс «Переговори 1.0», як і планували.

>>> “Старт вересневого потоку курсу «Переговори 1.0»”

SPIN продажі та робота із запереченнями

У неділю ми відпрацювали SPIN продажі та алгоритми роботи із запереченнями. Було багато практики. Незвично було продавати через випитування клієнта, але усі справилися із завданням )

>>> “SPIN продажі та робота із запереченнями”

Переговорні поєдинки

Запрошуємо вас на переговорні поєдинки

Це можливість проапгрейдити свої переговорні навички, випробувати себе та спробувати незвичні прийоми, які ви не ризикнули би застосовувати без підготовки у реальному житті.

>>>Переговорні поєдинки

Безкоштовне навчання для захисників України!

Команда Клубу професійних перемовників прийняла рішення від сьогодні і довіку зробити безкоштовний доступ усім захисникам та захисницям України (як діючим воїнам Збройних Сил, так і ветеранам/ветеранкам) на усі наші онлайн програми.

>>> “Безкоштовне навчання для захисників України!”